Chauffeurs wisselen van plaats in rijdende bus in West-Thailand met als resultaat 11 gewonde toeristen

PHETCHABURI:- Tien buitenlandse toeristen en een Thaise passagier zijn gisteren omstreeks 3 uur ’s nachts gewond geraakt bij een busongeluk in de provincie Phetchaburi in Centraal-Thailand.

Twee chauffeurs probeerden van stoel te wisselen terwijl het voertuig in volle gang was, waardoor de bus tegen een elektriciteitspaal botste, zo bekende deze acrobaten aan de politie.

De witte tourbus, die van Surat Thani naar Bangkok reed, vervoerde 19 passagiers toen het ongeluk gebeurde op de Phetchakasem Road in het district Khao Yoi.

Een reddingsteam en agenten van het politiebureau van Phetchaburi en het politiebureau van Khao Yoi haastten zich ter plaatse om slachtoffers te helpen die beklemd in de bus, zaten, die in een greppel langs de weg belandde.

Elf van de 19 passagiers raakten gewond, waaronder een Thai, drie Israëli’s, een Zwitser, vier Bengaalse en twee Franse toeristen.  De slachtoffers werden behandeld in het Bangkok-Phetchaburi-ziekenhuis en het Maha Chai Phetcharat-ziekenhuis in de provincie Phetchaburi.

De twee Thaise coureurs, Khun Amphon en Khun Pichit, kwamen ongedeerd uit het ongeval.  Amphon zei dat de crash gebeurde toen hij uit de bestuurdersstoel klauterde om Pichit toe te staan ​​het over te nemen.

Khun Pichit greep het stuur niet op tijd vast en de bus reed verder zonder dat iemand hem bestuurde, waardoor het voertuig tegen een elektriciteitspaal terechtkwam en van de weg raakte.

De politie heeft nog niet verklaard of de chauffeurs strafrechtelijk zijn vervolgd.  Beide bestuurders kunnen mogelijk worden aangeklaagd voor gevaarlijk rijgedrag met letsel tot gevolg.

In maart kwamen acht passagiers om het leven en raakten twintig anderen gewond bij een ongeluk met een dubbeldekkerbus op Mittraphap Road in de provincie Saraburi in centraal Thailand.

We moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik.

Informatie en bron
Illustraties: ข่าวออนไลน์ในจังหวัดเพชรบุรี 
Content: Olleke Bolleke in Centraal-Thailand 
Bron: Phetchaburi News

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!