Het Koninklijk Thais Consulaat heeft bijgewerkte regels over quarantaine voor buitenlandse bezoekers gepubliceerd

BANGKOK:- In een Facebook-bericht plaatste het Koninklijk Thais Consulaat De bijgewerkte voorschriften inzake de quarantaineperiode voor buitenlandse bezoekers aan Thailand, die vanaf 1 oktober ingaan.

Volgens het bericht wordt de quarantaineperiode voor reizigers die Thailand binnenkomen vanaf morgen, 1 oktober, teruggebracht tot volgende:

  • Niet minder dan 7 dagen voor bezoekers die in het bezit zijn van een vaccinatiecertificaat van vaccins die zijn goedgekeurd door het Ministerie van Volksgezondheid van Thailand (vanaf 22 september) dit betreft de volgende vaccins: CoronaVac of Sinovac;  AstraZeneca of Covishield;  Pfizer of Comirnaty;  Janssen of Janssen/Ad26.COV2.S (Johnson & Johnson);  modern;  Sinopharm of Covilo;  en Spoetnik V.
  • Buitenlandse bezoekers moeten meer dan 14 dagen voor de reisdatum volledig zijn ingeënt en moeten het certificaat overleggen aan functionarissen in de luchthaven van aankomst.
  • Niet minder dan 10 dagen voor reizigers zonder vaccincertificaat of voor buitenlanders die geen twee doses Covid-19-vaccin hebben gekregen.

De quarantaineperiode wordt bepaald door Health Control-functionarissen bij aankomst van elke bezoeker in Thailand.

  • Reizigers die het koninkrijk vanaf 1 oktober binnenkomen met een COE (certificaat van binnenkomst) vóór 28 september, mogen de huidige COE gebruiken om Thailand binnen te komen.

Gezondheidscontrolemedewerkers zullen het vaccincertificaat beoordelen en de quarantaineperiode bepalen op basis van de regelgeving op dat moment.

 Neem voor meer informatie contact op met consularpr@thaiembdc.org of bel 202-684-8493 of 202-431-0882.

Olleke Bolleke in Thailand

2 gedachten aan “Het Koninklijk Thais Consulaat heeft bijgewerkte regels over quarantaine voor buitenlandse bezoekers gepubliceerd”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!