Het is zo goed als zeker Bangkok en 8 toeristische provincies worden in oktober heropend

BANGKOK:- Ja hoor, de kogel is door de tempel, het Thaise ministerie van Volksgezondheid is druk bezig met het treffen van de voorbereidingen om het land vanaf 1 oktober te heropenen, te beginnen met Bangkok, Chonburi (Pattaya), Prachuap Khiri Khan (Hua Hin) en Chiang Mai.

De landelijke Gezondheids- en toerismefunctionarissen hebben de richtlijnen voor de heropening goedgekeurd tijdens de recentelijke vergadering van de nationale medische hub.

Ook de toeristische gebieden in de provincies Loei (Chiang Khan) en Nong Khai, Trat (Koh Kood, Koh Chang) Rayong (Koh Samet) gaan onder de zgn. “bubble-and seal” maatregelen geopend worden.

De heropening zou in lijn met de in juni aangekondigde deadline van 120 dagen van de premier, zo schrijft de Nation om toch een beetje positief bij de Thaise burgers over te komen. Maar de wappies onder ons, zullen ongetwijfeld onder dit artikel hun wijsheden ten toon spreiden, daar ben ik als nieuwsbeer niet (meer) van onder de indruk. Wees gewoon blij dat wij straks weer een beetje normaal kunnen doen, zo schrijft uw nieuwsbeer onder eigen titel.

Het bestuur van dezelfde medische hub heeft ook maatregelen voorgesteld om de ontwikkeling van de vier zelfgekweekte Covid19 vaccins in Thailand te versnellen.  

Het zou gaan om het  ChulaCov19 vaccin van de Chulalongkorn Universiteit , het Baiya-vaccin van Baiya Phytopharm Co, het HXP-GPO Vac van de Government Pharmaceutical Organisation en het neussprayvaccin van Biotech.  

Het bestuur zal het kabinet vragen om het budget voor de ontwikkeling van vaccins te verhogen en de FDA toe te staan ​​de registratieperiode voor in Thailand gemaakte inentingen te verkorten.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u vertaald heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: Photosstock 
Content: Olleke Bolleke in Thailand
Bron: The Nation

3 gedachten aan “Het is zo goed als zeker Bangkok en 8 toeristische provincies worden in oktober heropend”

  1. Als de nieuwsbeer nu wat andere domeinnamen registreert en deze doorlinkt naar deze website, dan zullen er waarschijnlijk meer wappies komen reageren 😉
    Bijvoorbeeld: Thailandnieuws.nl Thailandweetjes.nl nieuwsblogthailand.nl of Thailandblog.BE
    Wapwap.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!