Het is nog maar de vraag of de schoolbel in Korat op 1 november geluid kan worden

NAKHON SI THAMMARAT:- Het is nog onzeker of alle scholen in de zuidelijke provincie Nakhon Si Thammarat op 1 november open mogen.

De provincie gouverneur, Khun Kraisorn zei dat scholen die dachten dat ze klaar waren om te heropenen, de opdracht hadden gekregen om hun actieplannen vóór 26 oktober bij de provinciale commissie voor overdraagbare ziekten in te dienen, dit in overeenstemming met de vereisten van het ministerie van Onderwijs.

De commissie beoordeelt de plannen, scholen die niet door de evaluatie kwamen, zouden de heropening nog één week moeten uitstellen.

Er zouden willekeurige controles worden uitgevoerd op ten minste vijf scholen in elke onderwijszone om de gezondheidsveiligheid van de kinderen te waarborgen, zo zei Khun Kraisorn.

De gouverneur zei dat hij alle regeringskantoren had opgedragen om de inspanningen te coördineren om nieuwe Covid-19-infecties te vinden en deze te behandelen en snel te herstellen.  Mensen die nauw contact hebben gehad met besmette mensen moeten in quarantaine en mensen in risicogroepen moeten 100% worden gevaccineerd.

Voorts worden de mensen aangespoord om het reizen naar gebieden met een hoog infectiepercentage te vermijden, voegde hij eraan toe.

Nakhon Si Thammarat boekte op één dag recordaantallen met 510 nieuwe besmettingen en 10 dodelijke slachtoffers gisteren. Het cumulatieve aantal besmettingen was 15.043 met 134 doden.

We moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik.

Informatie en bron
Illustraties: Photosstock 
Content: Olleke Bolleke in Noordoost Thailand
Bron: Bangkok Post

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!