Het in financiële nood verkerende Thai Airways verkoopt vliegtuigstoelen voor 35.000 baht per stel

BANGKOK:- Als u het vliegen mist, maar niet durft of wilt vliegen vanwege de Covid19 pandemie, of als u één van de vele fans van Thai Airways bent, is het vandaag uw kans om een ​​paar limited edition Thai Airways-vliegtuigstoelen te kopen.  

De stoelen, die in drie kleuren verkrijgbaar zijn, kunnen vandaag om 14.00 uur alleen via Facebook Live worden gekocht via de online Facebook-winkel van de luchtvaartmaatschappij, TG Warehouse Sale.  Maar wees voorbereid, het is een aanslag op portemonnee, deze stoelen kosten wel even 35.000 baht per stel.

Sinds de faillissementsrechtbank in 2020 de aanvraag van Thai Airways voor schuldsanering heeft goedgekeurd, heeft het bedrijf veel nieuwe zakelijke ondernemingen opgezet om wat extra geld te verdienen, zoals het openen van een pop-uprestaurant dat eten aan boord serveert en het openen van een online Facebook-winkel in kofferbakstijl,  TG Magazijnverkoop.

De winkel verkoopt honderden in-flight Thai airways-artikelen, zoals bestek, oordopjes, servetten, foliecontainers, rubberen handschoenen, kannen en tassen.  Het doel van de winkel is om “de financiële slagkracht van de nationale luchtvaartmaatschappij te vergroten”, aldus hun Facebook-bio.

Vandaag gaat TG Warehouse Sale om 14.00 uur live op Facebook om paar vliegtuigstoelen te verkopen in de kleuren paars, roze en geel.  Blijkbaar is de voorraad beperkt en wordt deze alleen verkocht via Facebook Live, dus als u niet kunt leven zonder een aantal kleurrijke stoelen, mis uw  kans dan vandaag dan niet.

Olleke Bolleke in Thailand 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Leave the field below empty!