Het groots aangekondigde Countdown festival van Pattaya was voor véél Thais een deceptie 

PATTAYA:- Door het voortdurende aandringen van de Covid19 maatregelen en het eisen van vaccinatie bewijzen en het testen door de autoriteiten van Pattaya, voelen veel Thaise muziekfans zich behoorlijk te kort gedaan.  

Zelfs nadat de Wereldgezondheidsorganisatie liet weten dat de noodsituatie van het coronavirus achter de rug was en de rest van Thailand alle Covid19 beperkingen had opgeheven, maakte Pattaya’s manier van omgaan met openbare evenementen mensen zwaar geïrriteerd die de concerten van 29-31 december wilden bijwonen.

K-popfans die hoopten de Zuid-Koreaanse popster Bam Bam te zien, waren bijzonder overstuur.  Velen werden gedwongen om van buiten de Bali Hai te kijken, aangezien Pattaya het aantal toeschouwers beperkt was tot 2.500.

Ook vroeg Pattaya een bewijs van vaccinatie en een recente negatieve testuitslag, alsof het weer december 2020 of 2021 zou zijn.  Borden gaven ook aan dat een vaccinatiebewijs vereist is om de veerboot naar Koh Larn te nemen tijdens de nieuwe maanjaarvakantie, maar niemand controleerde dit, toch waren de mondkapjes nog steeds vereist.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: Photosstock 
Content: Olleke Bolleke in Oost-Thailand 
Bron: PattayaMail 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!