Het gemeentebestuur van de kustplaats Pattaya keurt nog één budget van 1.5 miljoen baht goed om het tram/monorailproject verder te bestuderen

PATTAYA:- De autoriteiten van Pattaya heeft een ander budget van 1.5 miljoen baht goedgekeurd van een totaal budget van 70 miljoen baht om een ​​tram-/monorailproject te bestuderen nadat het door de Covid 19 pandemie werd uitgesteld.

Volgens khun Wuttisak Ruamkitjakarn, loco-burgemeester van Pattaya, heeft de gemeenteraad van Pattaya gisteren het groene licht gegeven voor de toewijzing van een budget van 1.5 miljoen baht voor de tramprojectstudie.

Het laatste budget is afkomstig van het budget van 70 miljoen baht dat Pattaya City heeft besteed aan de studie van het tramproject, zo verklaarde khun Wuttisak. Het onderzoek werd echter gehinderd door de Covid-19-pandemie en lag jarenlang op de bekende plank.

Met een totaal budget van 70 miljoen baht, richtte het onderzoek zich voornamelijk op de voordelen van de tram voor het vervoerssysteem van de stad en de mogelijke milieueffecten, zo onthulde Wuttisak. 

Het project heeft echter nog steeds geen zekerheid over de parkeerplaatsen, waarover de gemeenteraad debatteerde of het bij Soi Siam Country Golf Club of bij het Huai Khwang-station bij Pattaya Floating Market moest zijn.

De directeur van de afdeling openbare werken van Pattaya, Montien Chansuk, zei dat de tram absoluut noodzakelijk was omdat het burgers en toeristen enorm zou vergemakkelijken om door de stad te reizen.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: บริษัท โสภณ เคเบิ้ล ที.วี.และสื่อสาร พัทยา จำกัด
Content: Olleke Bolleke in Oost-Thailand
Bron: TPN News

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!