Het gangsterparadijs Thailand, geniet de reputatie van een schuilplaats voor criminelen, en schaadt daarmee het land

BANGKOK:- De moord op een Indiase gangster op het eiland Phuket heeft de reputatie van Thailand als schuilplaats voor buitenlandse criminelen zwaar onderstreept, zelfs te midden van een pandemie die het wereldwijde reizen aan banden heeft gelegd en de bewegingen van mensen onder de loep heeft genomen.

De 32-jarige Jimi Sandhu alias “Slice” werd in de nacht van 4 februari neergeschoten door twee verdachten met een kap die op de loer lagen buiten zijn gehuurde landhuis toen hij zijn auto verliet.

 Er werd algemeen aangenomen dat Sandhu banden had met de criminele onderwereld van Vancouver nadat hij een paar jaar geleden uit Canada was gedeporteerd.

Dagen na de moord heeft Interpol in Thailand een “rood opsporingsbericht” uitgevaardigd voor twee Canadezen die ervan worden verdacht de aanval uit te voeren.  Ze zouden enkele weken op het eiland zijn geweest en onder meer hun slachtoffer hebben gevolgd met een gps-apparaat dat aan zijn auto was bevestigd. 

Één van deze moordenaars is in Canada opgespoord en in Alberta gearresteerd, de politie van Vancouver is de tweede moordenaar op het spoor en verwacht binnenkort ook hem de boeien te kunnen omdoen.

We moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik.

Informatie en bron
Illustraties:  China Morning Post
Content: Olleke Bolleke in Thailand 
Bron: China Morning Post

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!