Het dodental bij de ontploffing van een tanker in Bangkok stijgt naar 5, 3 personen worden nog vermist

BANGKOK:- Gisteren werden nog drie lichamen uit het water gehaald nadat dinsdag explosies door een olietanker waren gescheurd tijdens lasonderhoud op een scheepswerf in Samut Songkhram. De drie slachtoffers, allemaal afkomstig uit Myanmar, brachten het aantal bevestigde doden bij de explosies op vijf.  Op het moment van schrijven op woensdag stonden er nog drie arbeiders op de lijst van vermisten.

De Smooth Sea 22-tanker arriveerde op 12 januari bij de werf voor onderhoud en informeerde de werfautoriteiten dat hij nog steeds bunkerolie en dieselolie aan boord had. De tanken ontplofte dinsdag rond 9.00 uur tijdens laswerkzaamheden. De doden en gewonden bij de ontploffingen waren allemaal havenarbeiders.

De drie vermiste arbeiders werden geïdentificeerd als Wichian Boonlert, een Thaise staatsburger, en twee Myanmarese arbeiders die alleen Zoul en Tila werden genoemd.

De lichamen van drie Myanmar-arbeiders zijn woensdag tussen 9.00 en 11.00 uur uit het water gehaald.  De slachtoffers werden genoemd als Winbo, Dungae en Sawmin.  Onderdanen van Myanmar hebben vaak maar één naam.

De reddingswerkers vonden ook een lichaamsdeel dat in de buurt van de tanker dreef, maar moeten nog identificeren van welk lichaam het was.

De zoektocht naar de vermisten gaat door.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: Photosstock 
Content: Olleke Bolleke in Bangkok
Bron: Thaise media

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!