Het district Sangkhla Buri in Kanchanaburi kreeg slechts één flesje vaccin

~ENTHOUSIASME IS EEN BLOEM DIE IN WEINIG TUINEN GROEIT~
(Gemotiveerde mensen zijn zeldzaam)

KANCHANABURI:- Het district Sangkhla Buri in de westelijke grensprovincie van Thailand, Kanchanaburi, heeft één flesje COVID-19-vaccin ontvangen, genoeg om slechts tien mensen te vaccineren, dit omdat slechts tien mensen zich via de Mor Prom-app hebben aangemeld om het te ontvangen, zo vertelde de provincie gouverneur Khun Jirakiat Phumsawat.

Om de wijdverbreide kritiek op de ongelijke toewijzing van vaccins weg te nemen, vertelde hij dat dit district het eerste flesje van de in totaal 7.500 flesjes vaccinatie had gekregen voor de lancering van het massale vaccinatieproject op 7 juni.

Hij zei dat de vaccins zijn uitgedeeld aan alle districten in de provincie voor inenting van mensen die zich hebben geregistreerd, eraan toevoegend dat hij verwacht dat er meer doses naar de provincie zullen worden gestuurd, maar hij geeft toe dat hij niet zeker weet of ze op tijd zullen aankomen voor de gemaakte afspraken.

De gouverneur zei ook dat hij opgelucht is dat lokale overheidsorganisaties in staat zullen zijn om zelf vaccins aan te schaffen, dit geheel volgens de nieuwe richtlijnen die door het CCSA zijn uitgevaardigd.

Een gezondheidsfunctionaris in het district Sangkhla Buri zei dat ze campagne hebben gevoerd voor ouderen in het district om zich te laten vaccineren, maar slechts een handvol reageerde positief, omdat de meesten van hen niet zeker waren van de veiligheid van de vaccins.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft. We moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik, mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: Thai PBS World
Content: Olleke Bolleke in Thailand
Bron: Thai PBS World

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!