Het CCSA bereidt veiligheidsmaatregelen voor aangezien de grensovergang van Nong Khai op 24 december opengaat

NONG KHAI:- Het administratief centrum voor de Covid19 beheersing, het CCSA, heeft aangekondigd dat het vanaf 24 december speciale ziektepreventiemaatregelen zal nemen voor reizigers die Thailand binnenkomen via het Nong Khai-controlepunt.

De woordvoerder van CCSA, Dr. Apisamai Srirangsan, zei dat het centrum ook zal gaan kijken naar locaties voor nieuwjaarsvieringen in plaatsen als Chiang Mai, Nakhon Ratchasima en Nong Khai.

Volgens de CCSA zal Nong Khai de eerste provincie zijn die haar grens opent voor reizigers in het kader van het Test & Go-schema.  Nong Khai deelt een grens met Laos.

Thailand zal op 1 januari officieel zijn deuren openen, inclusief de grensovergangen in Mukdahan, Nakhon Phanom en Ubon Ratchathani.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: The Nation  
Content: Olleke Bolleke in Noordoost Thailand
Bron: The Nation

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!