Het “Cars and Coffee on Vacation” event op de Bali Hai haven trok meer dan 1000 bezoekers met 500 unieke auto’s

~NIEUWSFLITS~

PATTAYA:- De Tourism Authority of Thailand (TAT) had, gisteren in samenwerking met de kustplaats Pattaya en de Cars and Coffee Club Thailand-groep, het “Cars and Coffee on Vacation – Skaters Paradise episode” georganiseerd op het terrein  nabij Bali Hai Pier in Zuid-Pattaya,  Chonburi. Dit event werd georganiseerd om het toerisme van deze stad een boost te geven.

Op het evenement waren meer dan 500 unieke en stijlvolle auto’s te zien, waaronder meer dan 15 Food Trucks om hun eigen recept van hapjes en drankjes te serveren.

Meer dan 1.000 autoliefhebbers, leden van de autogemeenschap en bezoekers namen deel aan het evenement om de voertuigen te bewonderen en ideeën uit te wisselen over hun interesses aan het strand van Pattaya.

De “Cars and Coffee on Vacation” verwelkomde ook skateboardliefhebbers om de sport te beoefenen op het veld dat is gerenoveerd tot een sportspeeltuin.  Het evenement was ook bedoeld om het toerisme in Pattaya te promoten en de betrokkenheid van mensen in de stad te vergroten.

Wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: The Pattaya News
Content: Olleke Bolleke in Oost Thailand
Bron: The Pattaya News

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!