Het blijft frisjes in het noorden van Thailand, terwijl in het zuiden van het land blijft regenen 

PATTAYA:-Het noorden zal vandaag (28 november) blijven genieten van koel weer, terwijl een hogedrukgebied het bovenste deel van Thailand en de Zuid-Chinese Zee zal gaan bedekken.

De noordoostelijke en oostelijke regio’s zullen worden geteisterd door harde wind, terwijl het zuiden nog meer zware regenval zal meemaken.

Een relatief sterke noordoostelijke moesson die de lagere Golf van Thailand en de lagere zuidelijke regio bedekt, zal gecombineerd worden met het lagedrukgebied dat intensiveert boven de Straat van Malakka en Sumatra, waardoor stortregens naar sommige gebieden van de lagere zuidelijke regio zullen stromen. 

Bewoners wordt geadviseerd voorzichtig te zijn met de gevaren van hevige en opeenhopende regenval, die plotselinge overstromingen en snelle rivierstromingen kan veroorzaken, vooral in heuvelachtige gebieden nabij waterwegen en laaggelegen gebieden.

De lagere Golf van Thailand zal relatief sterke wind ervaren met golven die 2 tot 3 meter hoog kunnen worden, of hoger in gebieden met onweersbuien. De bovenste Golf van Thailand zal golven hebben van 1-2 meter, die in gebieden met onweersbuien meer dan 2 meter kunnen bereiken, en de Andaman Zee zal golven hebben van ongeveer 1 meter, terwijl kustgebieden golven van 2-3 meter hoog zullen zien. 

Exploitanten van kleine boten moeten in deze periode vermijden de zee op te gaan, vooral in gebieden met onweersbuien.

Uw weerbeer Olleke Bolleke in Thailand 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!