Het Belgische Frites Atelier gaat op Thaise en Italiaanse toer

BELGIË:- Haute friture-keten Frites Atelier presenteert een paar keer per jaar nieuwe smaken en combinaties. Deze lente en zomer lanceert sterrenchef en oprichter Sergio Herman de smaken van Thailand en Italië in het bakje.

‘Deze lente en zomer hebben we iets speciaals voor je in petto. Sergio Herman, onze wereldberoemde chef, heeft zich laten inspireren door rijke en gevarieerde smaken van Thailand tot aan Italië en het resultaat mag er zijn’, aldus het Frites Atelier.

Tweemaal per jaar lanceert de keten nieuwe ‘Frites Specials’ die de smaakpapillen van de gasten moeten ‘prikkelen en een onvergetelijke eetervaring bieden.’ Deze week presenteert Frites Atelier als nieuwe Specials: de ‘Thai Chicken’ Frites special en de ‘Limited Edition Creamy Carbonara’

‘Thai Chicken’
‘Limited Edition Creamy Carbonara’

‘Frites Atelier is een Fritesconcept waarin smaak, ambacht, vakmanschap en persoonlijkheid worden samengebracht. Het is een fast-casual food concept waaraan extreem veel aandacht detail en kwaliteit wordt besteed. 

Ondanks de grote aandacht voor kwaliteit is Frites Atelier zeer toegankelijk: we leveren voor iedereen topkwaliteit door het brengen van gastvrijheid zonder limiet, met verse sauzen en enkel de allerbeste Frites, toppings en snacks. Frites Atelier heeft momenteel vestigingen in Den Haag, Antwerpen, Gent, Brussel en in Designer Outlet Roosendaal.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de Belgische media gelezen heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: Frites Atelier
Content: Peter van Woensel Kooy
Bron: marketingtribune.nl

3 gedachten aan “Het Belgische Frites Atelier gaat op Thaise en Italiaanse toer”

  1. Dat is echt niet lekker die frieten ik heb ze al gegeten en de topping is zo veel en zo druk dat je geen frieten meer proeft … en zoooo duur het zijn gouden aardappelen ….

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!