Het bedrijfsleven van de kustplaats Pattaya ziet graag meer belastingverlagingen, om zo wat verlichting deze economische malaise te ervaren

PATTAYA:- De voorzitter van het PBTA, khun  Boonanan Pattanasin heeft aan loco-burgemeester Wuthisak Rermkijakarn een brief overhandigd, waarin gevraagd wordt om meer economische verlichting na meer dan twee jaar belastingvoordelen en andere concessies aan bedrijven ontbeert te zijn.

De vereniging drong er bij het stadhuis op aan de belastingen en elektriciteitsrekeningen te verlagen om lokale bedrijven te helpen wat méér vet op de botten te krijgen

Het PBTA meent dat terwijl het toerisme herstellende en het land volledig open is, de bedrijven in Pattaya nog steeds te lijden hebben onder de economische gevolgen van de coronaviruspandemie.  Hoewel bedrijven weer open zijn, ontbreekt het hen aan cashflow om voldoende personeel aan te nemen of schulden af ​​te betalen.

De vereniging vroeg om een ​​belastingverlaging van 10%, een verlaging van de vergoeding voor het inzamelen van besmettelijk afval die gelijk is aan die van overheidsziekenhuizen, en een verlaging van de brandstofaanpassingsheffing op elektriciteitsrekeningen.

Khun Wuthisak zei dat de brief ter overweging zal worden doorgestuurd naar relevante instanties en functionarissen.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: Photosstock
Content: Olleke Bolleke in Oost-Thailand
Bron: The Pattaya Mail

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!