Het Beachvoetbal toernooi komt weer naar Jomtien en wel van 27 januari tot en met 5 februari 2023

JOMTIEN:- Met veel plezier kondigen wij het Jomtien Beach voetbaltoernooi aan. Op vrijdag 27 januari start het toernooi en hoopt het Nederlandse team op zondag 5 februari de beker in ontvangst te nemen.

Het is inmiddels 2 ½ jaar geleden, dat voor het laatst dit geweldige toernooi heeft plaatsgevonden, Na drie keer op rij kampioen te zijn geweest, moest Nederland in 2020 genoegen nemen met de 3de plaats.

Iedereen die dit toernooi ooit beleefd heeft, weet dat het in Jomtien/Pattaya één van de gezelligste evenementen is. Volle tribunes met enthousiaste supporters, veelal oranje gekleurd.

Komend jaar is er een nieuwe opzet met een Elite poule en een recreatieve poule. Natuurlijk willen wij deelnemen in de Elite poule met een zeer sterk team.

Met deze ambitie is natuurlijk budget gemoeid. We zijn al heel ver dankzij fantastische sponsoren als Pacific Cross, AA Insurance Brokers, Tulip House, Blue Parrot Bar, Poseidon en onze Groninger vrienden, maar willen toch graag uw aandacht vragen voor deze crowdfunding actie.

Waarom crowdfunding? Zoals u weet zijn de vliegtickets erg duur geworden, waardoor ons budget niet meer toereikend is om 8 spelers en een coach binnen te vliegen. Daarnaast is het hotel, dat wij voor de spelers boekten inmiddels gesloten en moeten we ons orienteren op een ander verblijf.

Al met al zouden we het fantastisch vinden, als u zou willen participeren in onze crowdfunding actie. Sponsoring kan natuurlijk ook, neem contact op met wa.fokkema64@gmail.com

U bent vrij om te doneren wat u wilt. We hebben zowel een Thais rekeningnummer als een rekening in Nederland, waar u uw donatie kunt storten.

Storting
Thais rekeningnummer Bangkok bank 676-0-26674-9 of Euro rekening BE38 6718 2618 7972 BIC: EURBBE99 t.n.v. F.Mesritz

Wilt u uw naam, rekeningnummer en gestorte bedrag sturen naar kasunga@gmail.com. Het spreekt vanzelf, dat u uw geld terugkrijgt indien het toernooi onverhoopt wordt gecancelled en ook indien we geld overhouden, alvast ontzettend bedankt voor uw bijdrage!

Sponsoren kan natuurlijk óók
Uiteraard bestaat ook de mogelijkheid om te sponsoren wij verzoeken u dan contact op te nemen met Wim wa.fokkema64@gmail.com

Sponsorbord
Het u welbekende sponsorbord bij Tulip House blijft gewoon bestaan. Daar kunt u vanaf 4000 thb sponsoren en wordt u vermeld op het bord, u krijgt een sponsor t-shirt en u bent welkom bij het sponsor eten bij Poseidon.

Met vriendelijke groeten,
Organisatie van het Jomtien Beach Voetbal

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!