Het Bangkok Hospitaal Pattaya biedt NU gratis AstraZeneca’s voor expats aan

PATTAYA:- Het Bangkok Hospitaal Pattaya heeft aangekondigd dat de pre-registratie open staat voor gratis vaccins voor buitenlanders en expats met injecties vanaf 15 oktober. Het ziekenhuis zal gratis 2 doses AstraZeneca geven aan in aanmerking komende aanvragers.

Registratie is open totdat alle vaccins zijn vergeven en kan online via de volgende link: https://bit.ly/3a6sLpf worden bemachtigd.

De vaccinatie wordt gratis aangeboden door het Bangkok Hospitaal in Pattaya, met in totaal 900 vaccins beschikbaar voor de mensen die zich registreren.  De registratie van vaccins is op basis van wie het eerst komt, het eerst maalt, dus als u nog geen vaccin heeft ontvangen, meld u dan onmiddellijk aan.

De Thaise gezondheidsdienst heeft de registratie geregeld om open te staan ​​voor alle buitenlandse inwoners die geen Thaise staatsburgers zijn en ouder zijn dan 18 jaar, maar nog nooit eerder een Covid-19-vaccin hebben gekregen.

 Het Bangkok Hospitaal-programma voor het verstrekken van vaccins aan expats zal gedurende de tweede helft van oktober worden voortgezet, waarbij de vaccinaties worden toegediend in een vaccincentrum op de 6e verdieping van Central Festival Pattaya Beach.

 Er zijn 5 data’s en tijden zijn bevestigd voor de vaccin inloop bekend gemaakt, de details van het vaccinatiecentrum zijn als volgt:

  • vrijdag 15 oktober 2021 11:00 tot 15:00 Beperkt tot 200 vaccins
  • woensdag 20 oktober 2021 11:00 tot 15:00 Beperkt tot 200 vaccins
  • vrijdag 22 oktober 2021 11:00 tot 15:00 Beperkt tot 200 vaccins
  • woensdag 27 oktober 2021 13:00 tot 15:00 Beperkt tot 100 vaccins
  • vrijdag 29 oktober 2021 11:00 tot 15:00 Beperkt tot 200 vaccins

Deze actie van het Bangkok Hospitaal Pattaya komt op het moment dat functionarissen van Pattaya hebben aangedrongen op het bereiken van 80% vaccinatieniveaus voor de hele bevolking van de stad vóór de geplande heropening op 1 november.  

De burgemeester van Pattaya, Sonthaya Khunpluem, die zelf net zijn booster-injectie had gekregen terwijl hij anderen aanmoedigde om mee te doen, becommentarieerde de noodzaak om iedereen te vaccineren.

“Pattaya vaccineert ook mensen die niet op de lijst staan ​​als ingezetenen, evenals buitenlanders en migranten om ervoor te zorgen dat iedereen wordt beschermd.”

 We moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik.

Informatie en bron
Illustraties: Photosstock 
Vertaling: Olleke Bolleke in Oost Thailand
Bron: Bangkok Hospitaal Pattaya

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!