Het aanhoudende slechte weer dwingt het National Park van Chiang Mai de poort te sluiten

CHIANG MAI:- Het Ob Khan National Park in Chiang Mai heeft gisteren zijn poort gesloten voor toeristen uit angst voor plotselinge overstromingen en aardverschuivingen. 

Het nationale park, dat 484 vierkante kilometer beslaat in de districten Samoeng, San Pa Tong, Hang Dong en Mae Wang, kondigde aan dat het zou sluiten totdat de situatie weer normaal is. 

De Thaise Meteorologische Afdeling heeft aangekondigd dat het grootste deel van Thailand door zware regenval getroffen zou worden en waarschuwde mensen om op te passen voor plotselinge overstromingen en zandverschuivingen, vooral langs de uitlopers in de buurt van waterwegen en laaglanden. 

Een van de beroemde attracties in Ob Khan National Park is Khun Tian, ​​de hoogste top op 1.550 meter boven zeeniveau met panoramisch uitzicht op het park, het aangrenzende Doi Suthep-Pui National Park in het oosten, en Mae Wang National Park en Doi Inthanon National Park in het westen.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: The Nation 
Content: Olleke Bolleke in Noord-Thailand 
Bron:  The Nation 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!