Het 279-rai grote King Rama IX Memorial Park in Bangkok zal een duurzaam ecosysteem, leercentra, activiteitengebieden en meer gaan krijgen

BANGKOK:- Het Koninklijk Huishoudelijk Bureau heeft een voorstel op koninklijk initiatief van Zijne Majesteit Koning Rama X en Hare Majesteit de Koningin inzake Het King Rama IX Memorial Park, of Nang Loeng Public Park bekend gemaakt. Het openbare park van 279 rai in het hart van Bangkok zal naar verwachting in 2024 worden voltooid.

Het zal een bron van informatie zijn over koninklijke initiatieven van Zijne Majesteit Koning Bhumibol Adulyadej de Grote en Hare Majesteit Koningin Sirikit de Koningin-moeder door de kennis van bossen en natuurlijke watersystemen.

In het herdenkingspark komt ook een koninklijk monument van koning Rama IX, met designelementen als een vijver en een brug in de vorm van het Thaise nummer 9.

 Het park weerspiegelt de principes van duurzaam waterbeheer en natuurlijk bos met meer dan 4.500 bomen om een ​​duurzaam ecosysteem te creëren.  Het zal ook fitnessapparatuur, activiteitenruimtes en verschillende faciliteiten en leercentra hebben.

Een deel van het park is ontworpen om water te helpen verzamelen tijdens de overstromingscrisis in Bangkok, het park was vroeger een bekende paardenrenbaan.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: The Nation
Content: Olleke Bolleke in Bangkok  
Bron: The Nation

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!