Hert voelt zich thuis onder de mensen

~DAT IS DE AARD VAN HET BEESTJE~
(Dat is typisch iets voor die persoon; zo zit hij in elkaar)

KHAOYAI :- Een bezoeker van het Khaoyai National Park werd aangenaam verrast toen hij ’s avonds terugkeerde na een uitje in de natuur: een wild hert lag vredig te slapen voor zijn tent.

De foto van het hert die Kachawoot Narerk op zijn Facebook-pagina plaatste, werd in korte tijd 1400 keer gedeeld.

Kachawoot zei dat hij graag in afzondering in het bos verblijft. Hij heeft echter nog nooit wilde dieren gezien in de buurt van mensen en al helemaal geen slapende dieren, in het gebied waar honderden tenten staan ​​opgesteld. ‘Misschien voelde ze warmte en geborgenheid in de buurt van mensen. Er was veel aandacht voor het hert wat vredig lag te slapen, en er werd volop gefotografeerd.

“Ze hebben waarschijnlijk nog nooit zoiets gezien,” zei Kachawoot.

Er komen in Thailand nog een aantal zeldzame dieren voor zoals tijgers en panters maar ook deze zul je als toerist waarschijnlijk niet tegen komen. In de nationale parken hebt je wel grote kans veel verschillende hertensoorten tegen te komen zoals dwerghertjes, sambarherten en geitantilopen. Ook zijn er verschillende apensoorten zoals maki’s en gibbons.

Wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken streng naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: The Nation Thailand
Vertaling: De Kleine Beer
Bron: The Nation Thailand

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!