Heftige storm breekt een glazen loopbrug in China af, toerist bungelt 100 meter boven de afgrond 

~OP HET GLAZEN BRUGGETJE GEWEEST ZIJN~
(In  doodsgevaar zijn geweest, op het nippertje ontsnapt)

AZIË:- Een toerist die over een glazen brug in China liep en 100 meter naar beneden in de diepte keek, moest zich snel vastklampen aan de rails van de brug nadat harde storm sommige panelen van de brug met glazen bodem in luttele seconden wegblies.

Volgens berichten had de storm een kracht van 145 kilometer per uur, waardoor de glazen brug werd beschadigd en de toerist zich  in het midden van brug aan de brugleuning moest vastklampen. Brandweerlieden en andere hulpverleners wisten de toerist in veiligheid te brengen.

De brug is gebouwd in een resort op de Piyan-berg in Longjing.  De schilderachtige loopbrug is populair onder toeristen.  Een foto van de toeristen die vastzaten op de beschadigde brug werd gedeeld op het Chinese sociale mediaplatform Weibo en andere sociale mediasites.  Een Twitter-gebruiker reageerde op de foto en zei: “Dit is eigenlijk een van mijn angstdromen die zich in de echte wereld afspelen.”

Wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: Dailymail

Content: Olleke Bolleke in Azië 
Bron: Dailymail

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!