Het lichaam van een vermiste inktvisser na drie dagen op zee geborgen

~REGIONIEUWS~

SATTAHIP:- Na een zoektocht van 3 dagen werd het lichaam van een vermiste visser voor de kust van het eiland Lin in het district Sattahip in Chonburi gevonden.

Een inktvisboot kapseisde vorige week donderdag rond 3 uur tijdens een een zware storm in de ochtend, De lokale politie werd gebeld nadat een bewoner aangifte had gedaan van een lijk dat in het water dreef.

De 52-jarige kapitein en een 17-jarig bemanningslid werden die ochtend gered.  Duikers van de Royal Thai Navy vonden de volgende dag het lichaam van de 31-jarige Peerayut Sornjai.  Het lichaam van de 60-jarige Somsak Sri Teeraprasert werd gisteren ongeveer 18 zeemijl verwijderd van de kust van het eiland Lin gevonden.

De kapitein van de vissersboot, Khun Thanathep Mingmechai, vertelde dat de storm onverwacht kwam opzetten en dat het schip door de zware wind en regen zonk.  Het jonge bemanningslid, Thanakorn Pangpali, vertelde tegen de pers dat hij en de kapitein lege brandstoftanks en watervaten gebruikten om zichzelf overeind te houden totdat ze werden gered.

Op een bepaald moment deed een enorme golf onze boot kapseizen en verdwenen de vissers onder water, alleen de kapitein en ik konden ons aan de vaten drijvende houden tot wij gered werden.

Wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: Sattahip News

Content: Olleke Bolleke in Oost Thailand
Bron: Sattahip News

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!