Hangjongeren boven water gehaald na feesten in het stuwmeer van Chiang Mai

CHIANG MAI:- De plaatselijke autoriteiten van Chiang Mai hadden het geduld verloren met groepen tieners die feesten naast een populair stuwmeer in Chiang Mai in weerwil van de Covid-19-beperkingen.

De politie doken eergisteren gezamenlijk met de administratieve functionarissen naar het Huai Cho-reservoir in het district San Sai en arresteerden 27 tieners voor het drinken van alcohol in strijd met het verbod op samenscholingen.

De arrestaties kwamen nadat functionarissen een andere groep van 63 mensen hadden gewaarschuwd om niet samen te komen bij het stuwmeer, een populaire lokale hangplek.

De tieners werden beschuldigd van het overtreden van het bevel van het Comité voor besmettelijke ziekten van Chiang Mai en werden vastgehouden voor ondervraging op het politiebureau van Maejo.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olivier B.  Bommel voor u in de media gelezen heeft. We moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik, mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: The Nation 
Content: Olivier B. Bommel, een heer van stand
Bron: The Nation 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!