Gruwelijke koffer-moord in Noord-Thailand houdt de gemoederen in Thailand en Laos bezig 

NAKHON PHANOM:- Het afschuwelijk verminkte lichaam van een vrouw dat eergisteren in een koffer in het Nakhon Phanom-gedeelte van de Mekong-rivier werd gevonden, zou dat van een Laotiaanse zakenvrouw kunnen zijn.

Kolonel Thawil Khamket, hoofd van de politie van That Phanom, zei vandaag dat enkele familieleden van de vermiste vrouw contact had opgenomen met de politie in een poging haar te lokaliseren.  Daarbij moet wel de kans bestaan dat het lichaam geïdentificeerd kan worden, iets wat niet geheel zeker is.

Het lichaam van een jonge vrouw, tussen de 25 en 30 jaar oud, werd op 28 september gevonden in een koffer in de rivier in de wijk That Phanom. Eerdere rapporten suggereerden dat de vrouw rond de 40 zou kunnen zijn.

Er werden geen documenten bij het lichaam aangetroffen, maar ze droeg merkkleding, wat erop duidde dat ze misschien in goede doen was.

Het gezicht van de vrouw was met een stomp voorwerp tot moes geslagen, waardoor het bijna onmogelijk was haar te identificeren.  Er waren nergens anders tekenen van verwonding op haar lichaam, in de koffer zat een rotsblok.

De politie denkt dat ze is vermoord, in de koffer is gestopt en vervolgens in de rivier is gedumpt.  Ze wachten nu op de resultaten van een autopsie door het forensisch instituut Khon Kaen.

Geschokte familieleden van een vermiste Laotiaanse vrouw zagen kleren uit de koffer op nieuwsberichten en denken dat het hun vermiste familielid kan zijn.  Ze zullen naar verwachting van Vientiane naar Nakhon Phanom reizen om het lichaam te identificeren.

Kolonel Thawil zei dat als familieleden haar identiteit zouden bevestigen, onderzoekers de zaak zouden overdragen aan de Laotiaanse autoriteiten en dat de Thaise politie niet bevoegd zou zijn om de zaak verder te onderzoeken.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: Pattanapong Sripiachai 
Content: Olleke Bolleke in Noord-Thailand 
Bron: Bangkok Post

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!