Grote marihuanabeurs in het noordoosten van Thailand georganiseerd om geluk en inkomen voor de bevolking te genereren 

BUNG KAN:- Deze week wordt er een grote marihuanabeurs en seminar in het noordoosten van Thailand georganiseerd  om de Thaise bevolking tevreden te houden.  Dat kunnen ze best gebruiken nadat bekend werd dat het land naar de 61e plaats op de wereldranglijst van geluk was gezakt.

De minister van Volksgezondheid en DPM – en de grootste promotor van legale ganja- en hennepproducten – Anutin Charnvirakul was gisteren in Bung Kan aan de grens met Laos aanwezig zijn om het driedaagse extravaganza evenement te openen.

De gezondheidsfunctionaris van regio 8, Dr.  Phuradech Surakhote vertelde tegen de redactie van INN dat de training, tentoonstelling en technisch seminar zullen worden gepromoot onder de paraplu van “Ganja Tourism – Enjoying the Mekong”.

Het geluk en de vreugde is dat Thais een geweldige plek voor toerisme kunnen bezoeken en leren hoe ze veel geld kunnen verdienen met het kweken van dit gewas, zei de dokter.  Alles op een plek die perfect is voor het kweken van marihuana.

Maar het rapport van INN gaf wel duidelijk aan dat niemand hier high van kan worden.  Het draait allemaal om delen van de plant die weinig of geen hoeveelheden bevatten van de chemische stof die recreatieve gebruikers high maakt – THC.

Het evenement, dat van 23-25 ​​maart in het district Muang wordt gehouden, zal keynote-sprekers uit de medische, voedsel- en geneesmiddelenadministratie en handelsgemeenschappen bevatten.

Bezoekers kunnen proeven, winkelen en workshops bijwonen over alle aspecten van het kweken van medicinale marihuana.

We moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik.

Informatie en bron
Illustraties: matichon 
Content: Olleke Bolleke in Noordoost- Thailand
Bron: matichon.co.th

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Leave the field below empty!