Grote drugsdealer in Chonburi gearresteerd met 780.000 methamfetamine pillen en een vuurwapen in zijn bezit

CHONBURI:- De politie van Chonburi heeft gisteren in het hoofddistrict een grote drugsbaas aan de haak geslagen, deze grote drugsdealer werd met 780.000 methamfetaminepillen, een kilo crystal methamfetamine, zes kilo ecstasy en een Arga-pistool in zijn bezit gearresteerd.

De politie meldde dat één rechercheteam onder leiding van luitenant-kolonel Somkit Yanapan de man heeft gearresteerd.  Zijn naam werd niet vrijgegeven door de politie, omdat hij de contacten van de verdachte verder wilde onderzoeken en degenen die mogelijk dicht bij hem stonden niet wilde waarschuwen.

De politie nam drugs en een wapen in een huurkamer in een appartement in het subdistrict Sanesuk in beslag.

De politie heeft bij de verdachte in totaal 780.000 methamfetaminepillen, een kilo crystal methamfetamine, zes kilo ecstasy en een Arga-pistool in beslag genomen.  De verdachte heeft niet meteen een verklaring afgegeven en het was niet bekend of hij een rechtsbijstand had.

Luitenant-kolonel Somkit vertelde de bijbehorende Thaise pers: “De verdachte wordt beschuldigd van illegaal bezit van categorie 1-drugs met de bedoeling om te verkopen en illegaal bezit van een vuurwapen.”

Op het moment van dit schrijven zit de verdachte in hechtenis en wordt hij ondervraagd terwijl de politie probeert andere leden van het drugsnetwerk van de verdachte te achterhalen.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u vertaald heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: The Pattaya News
Content: Olleke Bolleke in Oost Thailand
Bron: The Pattaya News

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!