Banglamung-brug over het kanaal van Banglamung is voltooid, waarbij lokale bevolking hoopt dat het een binnenlandse toeristische attractie wordt

PATTAYA:- Volgens de districtsfunctionarissen is nu een brug over het Banglamung-kanaal voltooid.  De brug zou een nieuwe mijlpaal moeten worden om het lokale en binnenlands toerisme te stimuleren, iets waar uw nieuwsbeer géén fiducie maar dat ter zijde. 

De brug bevindt zich op Moo 4, in Banglamung.  Het district kantoor van Banglamung en het Vermogen Ontwikkelingsfonds van Chonburi hadden meer dan vijf miljoen baht bijeengebracht om het gebied rond het Banglamung-kanaal te ontwikkelen.

Het hoogtepunt van de plaats is de Banglamung-brug die het Banglamung-kanaal overbrugt.  De ontwikkeling is bedoeld om King Taksin The Great Park te herstellen en te behouden.  Het park is van groot historisch, cultureel en lokaal belang voor de bewoners.

De brug ligt op vijftig meter van de Tha Kradan-tempel. (วัดท่ากระดาน) De brug is 120 meter lang en twee meter breed.  De brug is ook ontworpen voor rolstoelen en is volgens ambtenaren dus volledig rolstoelvriendelijk.

Khun  Weerasak Naphom, een dorpshoofd van het dichtstbijzijnde dorp dat meewerkte aan het project, vertelde de verslaggevers van Pattaya News: “Deze plaats is bedoeld om een ​​nieuw lokaal toeristisch oriëntatiepunt te worden.  Binnenlandse toeristen en de lokale bevolking bezoeken deze plek elke dag.  

Dit is goed om de lokale bevolking in de gemeenschap te ondersteunen en de lokale toeristeneconomie te stimuleren.  Voedselverkopers en andere lokale bedrijven hebben geprofiteerd van de nieuwe brug en de ontwikkeling van het park.”

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u vertaald heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: The Pattaya News
Content: Olleke Bolleke in Oost Thailand
Bron: The Pattaya News

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!