GRATIS patat, koeien, gouden kettingen, kip en nog veel meer voor degenen die zich in Thailand tegen Covid19 virus laten inenten

~DE VERZENEN TEGEN DE PRIKKELS SLAAN~
(Zich verzetten tegen iets wat niet tegen te gaan is)

THAILAND:- Om de bewoners te overtuigen zich te laten vaccineren tegen Covid19 virus, beginnen veel Thaise provincies en bedrijven prikkels te bieden aan degenen die zich aanmelden voor vaccinatie.

Het Mae Chaem-district in  de provincie Chiang Mai lanceerde als eerste een campagne om elke week een kalf te verliet, voorvoegende die zich in het district tegen het virus laat vaccineren. Volgens het districtshoofd vertegenwoordigt het kalf een waarde van 10.000, waarbij hij opmerkte dat de campagne 24 weken zou duren.

Inmiddels zouden meer dan 4.000 mensen in prioriteitsgroepen, waaronder mensen ouder dan 60 jaar en mensen met gezondheidsproblemen, zich al hebben aangemeld voor hun vaccinatie, zo voegde Boonlue eraan toe.

Andere provincies en veel particuliere bedrijven in Thailand hebben ook soortgelijke prikkels bedacht om de registratie te stimuleren, zoals weggeefacties, kortingsbonnen of uitbetalingen in contanten.

Het Phon-district van de provincie Khon Kaen biedt ook weggeefacties voor gouden halskettingen aan voor drie gelukkige gevaccineerde inwoners.  Iedereen die is ingeënt, ontvangt kortingsbonnen die ook bij meer dan 30 lokale winkels in de wijk kunnen worden gebruikt.

Grote fastfoodbedrijven bieden ook gratis gerechten aan hun gevaccineerde klanten zodra ze het vaccincertificaat aan het personeel presenteren.  McDonald’s Thailand biedt gratis frietjes en Texas Chicken Thailand biedt gratis kip aan klanten in het hele land.  Thailand voert zijn vaccinatie-inspanningen tegen Covid-19 op, zelfs nu een grote ronde van infecties, voornamelijk in en rond Bangkok, grote schade aanricht aan de economie.

Wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: Pattaya News 
Content: Olleke Bolleke in Bangkok
Bron: Pattaya News 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!