Graafmachine legt in Nakhon Si Thammarat legt minstens 100.000 baht bloot

~EEN APPELTJE VOOR DE DORST~
(Een reserve voor moeilijke tijden die mogelijk nog gaan komen)

NAKHON SI THAMMARAT:- Een landeigenaar huurde een graafmachine om de grond te egaliseren en vond minstens 100.000 Baht onder de grond, welke door de vorige eigenaar begraven was.

De 46-jarige Duangporn Chairit, de eigenaresse van de Thampranna-markt in de provincie Nakhon Si Thammarat, is de landeigenaresse.  De lokale bevolking bezocht het land in opwinding en in de hoop om erachter te komen van wie het geld is.  Het meeste geld is in goede staat en perfect bruikbaar.  

De landeigenaresse liet al het geld zien en legde het in doorzichtige plastic zakken op een tafel zodat de lokale bevolking het kon zien.  Het meeste geld bestaat uit 500 baht bankbiljetten 

Er lag ook een plastic doos in een plastic tas, deze zak werd tijdens het opgraven beschadigd, maar dat mocht de pret niet drukken.

De 43-jarige Khun Sathit Chairit, de graafmachinebestuurder, verklaarde dat zijn tante,de 42-jarige landeigenaresse, hem deze graafwerkzaamheden had opgedragen.

Het land moest geëgaliseerd worden om er een nieuwe noedelshop te bouwen.  De vorige bewoner, khun Arun Wakwatee woonde vroeger op het land en stierf 5 jaar geleden.  Nataya Wakwatee is zijn dochter en de toekomstige eigenaresse van de noedelshop.

Terwijl de graafmachine aan het graven was, kwam al snel het geld boven de grond. Nataya onthulde dat voordat haar vader stierf, hij haar had verteld dat er iets onder zijn bed verborgen was.  Ze realiseerde zich nooit dat hij geld bedoelde en geloofde dat hij het had over geluksloterijnummers die hij altijd op het bed noteerde.

Wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content te zeerst aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: INN News
Content: Olleke Bolleke in Zuid Thailand
Bron: INN News

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!