Gouverneur Chadchart verschijnt om gevangenen te bedanken voor het opschonen van de riolen in Bangkok

BANGKOK:- De gouverneur van Bangkok, Khun Chadchart Sittipunt, maakte gisteren tijd om de 72 gevangenen persoonlijk te bedanken die belast waren met het opschonen van verstopte riolen in het district Din Daeng.

De gevangenen werden in de regel door het stadhuis ingehuurd via de afdeling Correctie voor klussen, maar vanwege de pandemie werd er in de afgelopen twee jaar geen gebruik gemaakt van hun diensten.

Khun Chadchart controleerde de plek waar gevangenen uit Nonthaburi, Pathum Thani en de Bangkok Remand Prison afval, slib en gestold vet uit riolen verwijderden op Pracha Songkroah Road in de buurt van de Huay Kwang-versmarkt.

De gouverneur won een glimlach toen hij hen persoonlijk bedankte voor hun harde werk om het leven van de inwoners van Bangkok te verbeteren en hen eten en drinken overhandigde.

De Bangkok Metropolitan Administration (BMA) was gestopt met het in dienst nemen van gevangenen om riolen te zuiveren tijdens de pandemie, en huurde in plaats daarvan enkele particuliere bedrijven in om het werk te doen.

Chadchart merkte op dat de riolen gevuld waren met afval en gestold vet en zei dat hij zou kijken naar het bouwen van vetvallen om te voorkomen dat riolen verstopt raken.

Hij vertelde eraan toe dat BMA van plan is om zo’n 2.856 kilometer riolen in de hoofdstad op te ruimen en dat de afdeling Correcties de opdracht heeft gekregen om 530 kilometer af te leggen.

Hij zei dat BMA het contract met de afdeling op 7 juni had ondertekend en dat het grootste deel van het werk op 1 juli zou beginnen. Hij meende dat het chronische probleem van overstromingen van de hoofdstad zou moeten worden verlicht zodra de riolen zijn geruimd.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: The Nation  
Content: Olleke Bolleke in Bangkok
Bron: The Nation 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!