GOED NIEUWS | de 200.000 doses Sinovac op de luchthaven Suvarnabhumi aangekomen

~EEN VREUGDEDANSJE DOEN~
(Blij zijn)

SAMUT PRAKAN:- De eerste batch – 200.000 doses – van het Chinese Sinovac-vaccin arriveerde gistermorgen precies om 10.05 uur in Thailand, premier Prayut Chan-o-cha en minister van Volksgezondheid Anutin Charnvirakul tonden klaar om het vliegtuig met de langverwachte lading op Suvarnabhumi Airport te zien landen.

Het vliegtuig met Covid19 vaccins was vanuit Beijing om 05.50 uur lokale tijd vertrokken en kwam om 10.05 uur met vrachtvlucht TG 675 op Suvarnabhumi Airport aan.

De 200.000 doses zullen worden opgeslagen in de DKHS Vaccine Store van het Department of Medical Sciences, waarna het vaccin wordt gedurende drie dagen getest en het eerste lot wordt naar het Bamrasnaradura Infectious Disease Institute gestuurd.  

Khun Anutin zal naar verluidt ook een van de eerste zijn die met Sinovac wordt gevaccineerd.  Hij krijgt de injectie op 27 februari om 9 uur in het instituut.  Prayut is naar verluidt gistermiddag met het AstraZeneca-vaccin geïnjecteerd.

Volgens de woordvoerder van de Chinese ambassade, Yang Xin, was deze eerste batch Sinovac-vaccins, welke voor commercieel gebruik werd verkocht.

Wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content te zeerst aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: The Nation 
Content: Olleke Bolleke in Centraal Thailand
Bron: The Nation 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!