Gezellig avondje uit, eindigt voor tien jongelui uit Pattaya met builen en schrammen

PATTAYA:- Tien jongeren hebben gistermorgen verschillende verwondingen opgelopen nadat een bestuurder van een Toyota Fortuner in  Pattaya tegen een wegversperring aanreed, maar gelukkig raakte niemand ernstig gewond of stierf ondanks zware schade aan hun voertuig.

De politie van Pattaya werd om 01.30 uur op de hoogte gebracht van het ongeval.  nabij snelweg 7 sectie 5 in Nongprue. De Hulpdiensten en “Snelle Jelle”, onze razende reporter arriveerden ter plaatse om de beschadigde witte SUV op de plaats des onheils aan te treffen.

In en rond de SUV werden tien gewonden gevonden, zes mannen en vier vrouwen.  Verbazingwekkend genoeg hadden de meesten, ondanks de impactschade aan het voertuig, slechts lichte verwondingen en hadden ze alleen basisbehandeling nodig op de plaats van het ongeval, waarbij ten minste twee naar een nabijgelegen ziekenhuis werden gebracht voor matige verwondingen.  Er waren geen ernstige verwondingen of doden bij het ongeval.

Één van de passagiers die nauwelijks gewond raakte, die zijn naam niet wilde geven, vertelde tegen “Jelle” dat de groep jonge twintigers uit Rayong kwam en thuiskwam van een avondje uit en diner in Zuid-Pattaya.  De bestuurder was naar verluidt in de war over de verkeersstroom in Pattaya en niet bekend met het gebied, waardoor hij met hoge snelheid tegen de wegversperringen botste.

De politie van Pattaya heeft op dit moment geen juridische aanklacht ingediend met betrekking tot het ongeval, maar stelt alleen dat de tien jonge mensen veel geluk hadden dat ze nog leefden en grotendeels ongedeerd waren.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: The Pattaya News
Content: Olleke Bolleke in Oost-Thailand
Bron: The Pattaya News

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Leave the field below empty!