Getrouwde politieman huwt minnares, krijgt pak slaag van mamma!

~DE EERSTE KLAP IS EEN DAALDER WAARD~
(Een goed begin is het halve werk)

CHAI NAT:- Tegen een achtergrond van witte bloemen maakten een politieagent en zijn kersverse bruid, foto’s met hun gasten. Maar toen kwamen zijn vrouw, hun kinderen en zijn moeder op de bruiloft aan. Vanaf dat moment werd het een beetje lastig voor de man.

In een spectaculaire Facebook Live uitzending die eruitzag als een scène uit een soapserie van Channel 7, hield Nipapan Peuchpen, de vrouw van de politieagent, haar huwelijksakte voor de camera op de bruiloft die donderdag plaatsvond, en protesteerde tegen het huwelijk.

VIDEO: https://www.facebook.com/watch/?v=339382987366752

“Dit is onze huwelijksakte,” riep ze “Ik weet niet hoe ze hiermee door kunnen gaan.”

De niet bij naam genoemde politieagent antwoordde: “Er zijn hier Monniken. Ga naar huis. Je bent geen gast.”

De confrontatie escaleerde verder toen de moeder van de politieagent opdook en hem een ​​klap op zijn hoofd gaf, terwijl de monniken zegeningen zongen voor de pasgetrouwden.

“Ik heb hem altijd geleerd om trouw te zijn in de liefde”, zei ze later tegen reporters. “Ik heb hem zo vaak gewaarschuwd. Nu moet hij oogsten wat hij heeft gezaaid. Eerst vond ik dat overspel tot op zekere hoogte normaal was voor mannen. Maar ik dacht niet dat hij zo ver zou gaan.”

Nipapan met haar advocaat Anusorn Asurapong op 19 februari 2021.

“Ik wil dat dit een les is voor alle vrouwen!” ging de moeder verder. “Als je weet dat een man al een gezin heeft, wees dan geen spelbreker. Ik begrijp niet waarom de bruid met hem is getrouwd, wetende dat hij al getrouwd was.”

Nipapan zei dat zij en haar wettig getrouwde echtgenoot twee kinderen hebben van 15 en 5 jaar oud.

Samupongyot Polyano, abt van de tempel, was een van de monniken die de boeddhistische gebeden reciteerden toen het drama zich afspeelde.

“Ik ben al 16 jaar monnik en heb honderden bruiloften gehouden maar dit is de eerste keer dat zoiets gebeurt”, zei hij.

Hoewel Heer Boeddha niet veel advies gaf over daten (voor zover we weten), vond de abt het rechtvaardig dat de man een paar petsen kreeg in z’n gezicht, aangezien overspel verboden is in de vijf voorschriften van het boeddhisme.

“De moeder deed het juiste, moreel en ethisch. Als ik een vrouw was, had ik hetzelfde gedaan”, zei Phra Samupongyot. “Ik moet haar prijzen, ze heeft echt een sterke moraal. Gewoonlijk kiezen ouders de kant van hun kinderen, zelfs nadat ze iets verkeerds hebben gedaan.”

Phra Samupongyot Polyano speelt zijn bruiloftsgezangen na op 19 februari 2021.

Nipapan en haar advocaat, Anusorn Asurapong, dienden ook een juridische klacht in bij de Chai Nai Juvenile and Family Court tegen de vriendin van de politieagent en eisten schadevergoeding voor het aangaan van een huwelijk met een man die al wettig getrouwd was terwijl individuen volgens de wet slechts met één iemand gehuwd mogen zijn.

In Thailand kunnen individuen zich volgens de wetten slechts voor één huwelijk tegelijk aanmelden.

Wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken streng naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: Khaosod
Vertaling: De Kleine Beer
Bron: Khaosod

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!