Getergde luitenant generaal “Big Joke” vindt allesbehalve een grap dat zijn huis in Thailand door de politie werd onderzocht en zoekt nu gerechtigheid 

BANGKOK:- Luitenant generaal  Surachate Hakparn alias “Big Joke” heeft het strafhof van Ratchada benaderd om gerechtigheid te zoeken en een onderzoek aan te vragen naar de vraag of de bevoegdheden van de rechtbank zijn geschonden of dat er informatie aan de rechtbank is achtergehouden toen de politie het huiszoekingsbevel had aangevraagd.

Het plv. hoofd van de nationale politie,  Surachate Hakparn, heeft de rechtbank om gerechtigheid gevraagd in de zaak van het huiszoekingsbevel dat eergisteren was uitgevaardigd in zijn huis aan de Soi Vipavadi 60, wat vragen oproept over de bevoegdheden van de rechtbank of deze werden geschonden.

Surachate heeft het strafhof  benaderd om gerechtigheid te zoeken en om heeft een ​​onderzoek gevraagd naar de vraag of de bevoegdheden van de rechtbank zijn geschonden of dat informatie aan de rechtbank is achtergehouden toen de politie het huiszoekingsbevel had aangevraagd.

Eergisteren heeft een team van agenten een huiszoekingsbevel aangevraagd en waren zijn huis aan de Soi Vipavadi 60 binnengegaan om mensen te arresteren die gezocht werden in verband met online gokmisdaden.

In de huiszoekingsaanvraag werd de term “Mr” gebruikt zonder aan te geven dat deze personen wetshandhavers waren en werd niet gespecificeerd dat dit de woonplaats was van de plv.  hoofdcommissaris van de Nationale Politie.

Wanneer wetshandhavers betrokken zijn bij het aanvragen van een huiszoekings- of arrestatiebevel, zal de rechtbank doorgaans eerst een dagvaarding uitvaardigen, omdat zij een ambt bekleden en een hoofdadres hebben. Als dit niet gedaan wordt , wordt dit beschouwd als een verdachte handeling.

“Big Joke” heeft bevestigd dat hij er niet bij betrokken is en maakt zich geen zorgen omdat er geen financiële connectie met hem is. Hij weet niet waarom zijn ondergeschikten een financiële band hebben met ‘Minnie’, de eigenaar van de online gokwebsite. Nadat ze op borgtocht zijn vrijgelaten, zal hij hen om meer informatie vragen. 

Olleke Bolleke in Bangkok
Bron: TNA News

Eén gedachte over “Getergde luitenant generaal “Big Joke” vindt allesbehalve een grap dat zijn huis in Thailand door de politie werd onderzocht en zoekt nu gerechtigheid ”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!