Geniet als James Bond met de Golden Gun Experience in Thailand

~KIETEL JEZELF EEN ANDER DOET HET NIET~
(Je mag je zelf af en toe best verwennen)

PHUKET:- Bijna elke James Bond fan heeft vast wel eens nagedacht over hoe het zou zijn om te leven zoals de spion. Al die prachtige auto’s, vrouwen, luxe pakken en horloges. Het is de droom van veel mannen. Nu kan je die droom in vervulling laten gaan in Thailand. Hier biedt Layan Residences by Anantara een Golden Gun Experience aan.

Layan Residences by Anantara is een bedrijf dat villa’s en ervaringen aanbiedt op Phuket in Thailand. Eén van die ervaringen die ze aanbieden, is de Golden Gun Experience. Dit is gebaseerd op de James Bond film ‘The Man with the Golden Gun’ uit 1974. De hele ervaring is bedoeld om mensen te laten proeven van het luxe leven van James Bond. Natuurlijk zijn er ook genoeg verwijzingen naar de film in verwerkt. Zo krijg je de kans om de originele Golden Gun uit de film vast te houden en zit er een cruise met een jacht inbegrepen die door een van de filmlocaties, de Phang Nga baai, heen vaart. Heel bijzonder allemaal.

Golden Gun Experience
Deze reis begint met een vlucht in een privéjet van Bangkok naar Phuket. Hierna wordt je opgehaald door een limo (duh) en naar de megaluxe Villa Similan gebracht. Dit is al meer luxe dan de meeste mensen gewend zijn, maar het is pas het begin. De villa heeft een prachtig uitzicht op de oceaan en jungle. Het telt acht slaapkamers, een dakterras, een 22 meter lang zwembad, massagekamer en mancave waar die unieke Golden Gun te vinden is. Daarbij zit er ook een butler, privé chef en spa therapeut bij inbegrepen. Nee, dit is nog steeds niet alles. Naast de cruise die we eerder hebben benoemd, kan je thaiboks lessen volgen en is er een privé vertoning in de bioscoopkamer van oude James Bond films. 

Een Wodka Martini (shaken not stirred) erbij en je leeft als James Bond. Hier zit natuurlijk een aardig prijskaartje aan: zo’n 45.000 euro om precies te zijn. We gaan maar eens sparen.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft. We moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik, mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: fhm.nl
Content: Noa van den Heuvel
Bron: fhm.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!