Gemeentebestuur van Pattaya aan het brainstormen gegaan met de politie en de ondernemers van de Walking Street

PATTAYA:- Gisteravond vond er een bijeenkomst plaats tussen politie, ambtenaren van het gemeentehuis en ondernemers.

De stad is van plan het aantal motortaxichauffeurs op Walking Street te verminderen en ze naar nabijgelegen gebieden te verplaatsen, aangezien er nog steeds te veel klachten zijn over voetgangers. 

De vuilniswagens gaan nu ook om 3 uur ’s nachts het huisvuil ophalen en er wordt samenwerking met de winkeliers verwacht. 

Andere problemen waren onder meer klachten over agressieve venters die folders gebruikten om bepaalde evenementen te promoten, te veel motorfietsen van het personeel geparkeerd in nabijgelegen steegjes en roken op openbare plaatsen, die tot nu to geen van beide onmiddellijke oplossingen boden.

De lopende discussie over de grootte van de billboards en neonreclames van de bars, clubs en restaurants, die kleiner en platter op de huismuren zouden moeten staan, kwam tijdens deze vergadering niet aan de orde. 

In plaats daarvan heeft de stad onlangs haar inspanningen opgevoerd om veel van de kleine problemen in Walking Street aan te pakken naarmate meer toeristen naar het gebied terugkeren. 

Ambtenaren van de stad Pattaya zijn er vooral op gebrand om eventuele kleine problemen op te lossen voordat de grote Chinese reisgroepen, die al in kleinere aantallen zijn gekomen, in deze kustplaats terugkeren.

Olleke Bolleke in Pattaya

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!