Geesteszieke leerling monnik in Noordoost Thailand gedwongen het monnikschap te verlaten na het masturberen in bus en op politiebureau

UDON THANI:- De politie heeft gisteren een geesteszieke Thaise novice gedwongen de monniksorde te verlaten en de psychiatrische behandeling te ondergaan, nadat hij werd betrapt op masturberen in een bus en op een politiebureau in de Isaan-provincie Udon Thani.

Een bewaker bij Udon Thani Busterminal 1 meldde gisteren de onfatsoenlijke daad door een 23-jarige novice genaamd Sakda gisteren, bij de wachtcommandant van het politiebureau van hoofddistrict Udon Thani. De bewaker meldde dat passagiers in de bus van Udon Thani-Nakhon Ratchasima hadden geklaagd, toen de monnik in opleiding zijn saffraankleurig gewaad uittrok en voor hun ogen begon te masturberen.

De politie arresteerde Sakda en bracht hem voor verhoor naar het politiebureau. De novice sprak in tranen met de politie en zei dat hij zich wanhopig voelde omdat niemand van hem hield, en voegde eraan toe dat masturbatie zijn enige plezier in het leven was.

Agenten doorzochten Sakdaā€™s rugzak en vonden een fles medicijnen om zijn geestesziekte te helpen behandelen, samen met wat voedsel en water aangeboden door bewoners.

Channel 7 meldde dat Sakda vervolgens van de gelegenheid gebruik maakte om opnieuw te masturberen terwijl de politie bezig was met documenten die verband hielden met zijn zaak. Hij zat op een stoel op het politiebureau en vermaakte zich in het bijzijn van politieagenten en verslaggevers. De politie zei dat hij moest stoppen, maar de leerling monnik ging onverhoeds door.

Vervolgens simuleerde Khun Sakda vervolgens orale seks met een tandenborstel. Agenten zeiden onmiddellijk dat hij moest stoppen.

Er zijn geen juridische aanklachten of straffen tegen Sakda uitgevaardigd. Agenten namen contact op met de familieleden van Sakda om hem naar huis te brengen. Ze gaven Sakda de opdracht zijn monnikschap te verlaten en moedigden zijn familie aan om goed op de behandeling te letten.

De familie stond erop dat Sakda een normaal leven zou kunnen leiden als hij zijn medicijnen zou innemen. Ze hadden niet verwacht dat hij zou stoppen met het innemen van zijn medicijnen en de controle zou verliezen.

Olleke Bolleke in de Isaan

2 gedachten aan “Geesteszieke leerling monnik in Noordoost Thailand gedwongen het monnikschap te verlaten na het masturberen in bus en op politiebureau”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!