Fikse opwaardering in de investeringen voor het nieuwe Dusit Thani hotel in Bangkok

~ALS HET GELD OP IS, IS HET KOPEN GEDAAN~
(Zonder liquide middelen zijn er geen uitgaven meer mogelijk)

BANGKOK:- De investeringsmaatschappijen Dusit Thani en Central Pattana steken meer geld in het Dusit Central Park-project voor gemengd gebruik met uitzicht op Lumpini Park en waarderen hun investering op van 36,7 miljard baht naar 46 miljard baht.

De extra 9,3 miljard baht zal verschuivingen in consumentengedrag aanpakken door binnen- en buitenruimtes te vergroten en een meerwaarde brengen aan de bredere gemeenschap door middel van de groene ruimte, aldus de projectontwikkelaars.  De functionele ruimte zou met ongeveer 31 procent of 71.907 vierkante meter toenemen, zo voegde ze eraan toe.

De extra investering van Dusit Thani, onder voorbehoud van goedkeuring tijdens de jaarlijkse aandeelhoudersvergadering, bedraagt ​​4,335 miljard Baht waarmee de totale investering van het bedrijf in het project van 12,915 miljard Baht naar 17,25 miljard Baht gaat.

Het Dusit Thani Bangkok hotel is van plan om het geld te gebruiken om zijn kamers te vergroten, meer privacy toe te voegen en ervoor te zorgen dat alle kamers vrij uitzicht hebben op Lumpini Park.

De opnieuw bedachte kenmerkende elementen van het originele Dusit Thani Bangkok die in het ontwerp zijn verwerkt, zouden ook worden verbeterd, waaronder een oase-achtige lobby met een waterval die overloopt, een uitgestrekte balzaal met grote aangrenzende feestzalen die verbonden zijn met de waterval, en een spectaculaire uitkijk vanuit het hotel, een exclusieve dinerclub op het dak, “The Tiara”, in een eigentijdse setting met de iconische gouden torenspits van het oorspronkelijke hotel.

Het residentiële element van het project – inclusief de luxe Dusit Residences gericht op stadsbestuurders en de high-end Dusit Parkside gericht op gezinnen – zou ook worden verbeterd om hun aantrekkingskracht op hun respectievelijke doelmarkten te maximaliseren.

Ontworpen als een lommerrijk toevluchtsoord voor heel Bangkok om van te genieten, zal het openbare park met meerdere verdiepingen op het dak van het project 7 rai (11.200 m2) beslaan en voorzien zijn van verhoogde loopbruggen, joggingpaden en plaatsen voor rust en recreatie met een panoramisch uitzicht op Lumpini  Park.

Wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content te zeerst aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: Photosstock 
Content: Olleke Bolleke in Bangkok
Bron: The Nation

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!