Expats zoals U en ik in Thailand krijgen gratis COVID19 vaccinaties

~HET IS NIET IEDEREEN GEGEVEN OM UIEN MET DROGE OGEN TE SCHILLEN~
(Niet iedereen doet het onaangename met de glimlach)

BANGKOK:- Alle buitenlanders in Thailand komen in aanmerking voor de COVID19 vaccinatie, zo werd vanmiddag tijdens de briefing door het administratief centrum voor de Covid19 situatie, het CCSA aangekondigd.

“Alle mensen die in Thailand wonen, ongeacht hun nationaliteit, komen in aanmerking voor het vaccin volgens het plan”, zo vertelde de woordvoerder van het CCSA, khun Natapanu.

In aansluiting van deze aankondiging bevestigde de woordvoerder van ministerie van Buitenlandse zaken, khun Srirangsan dat het inderdaad zo is, dat buitenlandse expats die in Thailand wonen, worden opgenomen in de nationale vaccinatieplannen van Thailand.

Volledige details over wanneer bij de buitenlanders in Thailand precies de vaccinatie zal aanvangen is vooralsnog onbekend, maar wordt bekendgemaakt zodra deze beschikbaar zijn, aldus Khun Natapanu.

Sommige buitenlanders in Thailand zijn al gevaccineerd, terwijl sommigen al twee doses van het vaccin hebben gehad. Eerder deze maand werd Thaivisa benaderd door een expat op Koh Samui die bevestigd had dat ze de vaccinatie hadden gekregen na hulp van de school, waar ze als leraar werkzaam zijn.

Ondertussen maakte Khun Natapanu ook bekend dat er in Thailand 1,3 miljoen doses COVID19 vaccins waren gedistribueerd en dat meer dan 1 miljoen mensen nu hun eerste dosis hebben gekregen.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft. We moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik, mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: Photosstock
Vertaling: Olleke in Thailand
Bron: ThaiVisa

Eén gedachte over “Expats zoals U en ik in Thailand krijgen gratis COVID19 vaccinaties”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!