Ex-vriend slaat zijn voormalige minnares met een pistool op de strand van Pattaya “knock-out”

PATTAYA:- Ambulancebroeders werden verzocht om naar het strand van Pattaya te komen, om khun Phonchalita Prakaisri  de eerste hulp te verlenen. Haar vrienden vertelde dat zij op het strand van Pattaya haar voormalig gewelddadig ex-vriend met een pistool buiten westen was geslagen.

De jonge vrouw liep een snee in haar voorhoofd en neus op en verschillende gebroken vingers toen ze met haar handen het gezicht probeerde te beschermen. Ze werd nadien behandeld in een plaatselijk ziekenhuis.

Voordat ze vertrok, vertelde ze tegen de politie dat ze het dagen geleden had uitgemaakt met haar ex-vriend.  Maar hij achtervolgde haar met vier vrienden op het strand van Pattaya en eiste dat zij naar hem moest luisteren.  Toen Phonchalita weigerde met hem te praten, haalde de verdachte het 38-kaliber pistool tevoorschijn om haar ermee in het gezicht te slaan. Khun Phonchalita bedekte net op tijd haar gezicht, maar liep uiteindelijk gebroken vingers op.

Vrienden kwamen tussenbeide, maar de verdachte probeerde hen neer te schieten.  Het pistool weigerde echter. 

Beschaamd schoot de razende man opnieuw, maar dit keer in de lucht om zijn “mannelijkheid” te tonen en vluchtte het toneel als een lafaard.

Khun Phonchalita maakte aan de politie de naam van dit heerschap bekend, die hem nu trachtten op te sporen. Hij zal worden beschuldigd van mishandeling en verschillende wapendelicten.

Olleke Bolleke in Pattaya

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!