Europa wil vaccins aan Thailand gaan doneren

BANGKOK:- Verschillende Europese landen staan ​​klaar om vaccins te doneren aan Thailand, zo maakte de minister van Buitenlandse Zaken, khun Don Pramudwinai bekend.

Khon Don vertelde dat er eerder deze week weer een miljoen doses van het door de Verenigde Staten gedoneerde Moderna Covid19 vaccin in Thailand waren aangekomen.

Hij noemde echter niet de landen die willen doneren en zei dat het ministerie van Volksgezondheid details had.

Op de vraag of Thailand zou worden opengesteld voor toeristen uit meer dan de 63 landen die momenteel met minimale quarantaine mogen binnenkomen, antwoordde khun Don dat het een zaak was voor het administratief centrum voor de Covid19 beheersing, het CCSA, was.

Hij zei dat landen met een laag risico op de lijst kunnen worden opgenomen.  Toeristen moeten zich houden aan de voorwaarden die de overheid stelt, met name de verplichte vaccinatie.

“Stabiliteit is van fundamenteel belang om toeristen aan te trekken. Ons land loopt al voorop wat betreft charme en attracties. We hebben alleen stabiliteit nodig. We moeten stabiel en vreedzaam zijn”, zei hij.

Khun  Don zei dat stabiliteit niet alleen van toepassing is op politiek, maar ook op andere factoren, en met name veiligheid en comfort.  Het is gebruikelijk dat reizigers informatie zoeken over een land dat ze willen bezoeken.

Op de vraag of het huidige aantal aankomsten van ongeveer 80.000 bevredigend was, zei khun Don dat het aantal afhangt van de situatie in verschillende landen en of hun burgers bereid zijn te reizen en zich houden aan de beperkingen die door gastlanden worden opgelegd om zich te onderwerpen.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: Photosstock 
Content: Olleke Bolleke in Bangkok
Bron: Bangkok Post 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!