Enorme varaan stroopt Thaise supermarkt af voor voedsel

~VOOR PAMPUS LIGGEN~
(Uitgeteld zijn)

NAKHON PATHOM:-Een enorme Aziatische watermonitor maakte het winkelend publiek doodsbang na een “King of the Monsters” -achtige rampage door een 7-Eleven gemakswinkel in de centraal gelegen stad Nakhon Pathom.

De originele videotweet van het incident werd bijna een miljoen keer bekeken voordat het werd verwijderd, inmiddels zijn er vele videokopieën zodat de klimpartij van het reptiel uitvoerig te bekijken is.

De angstaanjagende clip, die opnieuw op Facebook is gepost, toont het monsterreptiel dat vanaf de winkelschappen kartonnen dozen gooit en toeschouwers in shock doet gillen.

“De schappen zijn geruïneerd!”
Oh mijn Boeddha, klinkt er een stem die roept over de reptielachtige indringer die, met een lengte tot 2,4 meter, de op een na grootste hagedis ter wereld is na de Komodovaraan, volgens Everything Reptiles.

De clip eindigt met de watermonitor die bovenop de plank, bij het plafond, rust, terwijl omstanders op de achtergrond huiverig toekijken.

Gelukkig vormen deze opportunistische roofdieren, ondanks hun enorme omvang, geen bedreiging voor volwassen mensen, maar kiezen ze ervoor om van alles te genieten, van eieren tot kleine zoogdieren en aas, aldus experts. Maar in mei 2020 werd in Zuid-Thailand echter een dood kind gedeeltelijk opgegeten door monitoren aangetroffen.)

Desalniettemin zorgde deze geschubde koopwoede ervoor dat de sociale media in een wirwar werden achtergelaten.

Olleke Bolleke in Centraal Thailand

Eén gedachte over “Enorme varaan stroopt Thaise supermarkt af voor voedsel”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!