Emirates binnenkort weer met de Airbus A380 naar de Thaise hoofdstad Bangkok

DUBAI:- Emirates zet de Airbus A380 vanaf eind deze maand weer in op de route Dubai-Bangkok. Het grootste toestel in de vloot zal vanaf 28 november dagelijks dienst doen op de lijndienst naar de Thaise hoofdstad, naast twee dagelijkse vluchten met een Boeing 777. Een daarvan maakt een tussenstop in Phuket.

Volgens Emirates helpt de inzet van de A380 te voorzien in de groeiende vraag naar Thailand als gevolg van de heropening van dit land voor volledig gevaccineerde internationale toeristen.

De extra vlucht die wordt uitgevoerd met de A380 op de route Dubai-Bangkok en de extra frequenties die zijn gepland op de lijndienst via Phuket, leveren wekelijks meer dan 8.600 extra stoelen op. Emirates houdt de mogelijkheid open om dit aantal verder te verhogen wanneer daar vraag naar is.

Emirates zet de A380 in op steeds meer bestemmingen. Momenteel zijn dat er 25, waaronder sinds 31 oktober Amsterdam. Tegen eind december wordt dit aantal uitgebreid naar 28 om in de groeiende vraag naar vliegtickets te voorzien.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: Emirates 
Content: Redactie
Bron: Luchtvaartnieuws.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!