Een Thaise man in het noordoosten van Thailand schoot zichzelf per ongeluk in de mond en liet het leven

ROI ET:- Één Thaise man schoot afgelopen zaterdag zichzelf per ongeluk in de mond en kwam daarbij te overlijden, de man was in het bos om vogels te schieten.

De politie gelooft dat de sporen van buskruit die op de tenen van de man zijn gevonden, erop wijzen dat hij het lange houten pistool met zijn tenen vasthield en met zijn mond het buskruitniveau controleerde toen hij per ongeluk een fout maakte en zichzelf in de mond schoot.

De vrouw van de man vertelde wat er gebeurde met haar man, de 40-jarige khun Weerasak…

Rond zes uur ’s ochtends vroeg khun Weerasak zijn vrouw of ze met hem naar buiten wilde om gras test maaien in een bos.  Onderweg daarheen verzocht Weerasak hen te stoppen bij een houten hut op een rubberplantage in het district Chum Chang, waar hij een lang houten pistool had opgeslagen om vogels te schieten.

In minder dan twee minuten later hoorde de vrouw van Weerasak geweerschoten.  Ze rende naar hem toe en vond hem zaterdagochtend rond zeven uur ’s ochtends.

Een eerste onderzoek wees uit dat er sporen van buskruit werden gevonden op de tenen van de overledene.  De politie denkt dat khun Weerasak de trekker van het pistool met zijn tenen vasthield en zijn mond gebruikte om de hoeveelheid buskruit van het pistool te controleren.  Weerasak moet een fout hebben gemaakt en per ongeluk de trekker overhalen met zijn tenen.  Weerasak schoot zichzelf in de mond en was op slag dood.

 Het lichaam van Weerasak werd aanvankelijk door de politie meegenomen om bewijsmateriaal te verzamelen en zal later aan de familieleden van de man worden teruggegeven voor religieuze ceremonies.

We moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik.

Informatie en bron
Illustraties: Khaosod  
Content: Olleke Bolleke in Noordoost-Thailand  
Bron: Khaosod.com

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Leave the field below empty!