Een schokkende einde voor een 21-jarige kabeldief in Noordoost-Thailand 

NONG KHAI:- Een 21-jarige Thaise man werd dood aangetroffen nadat hij werd geëlektrocuteerd tijdens een poging tot diefstal in het Phở Chai-district van Nong Khai.

Politiecommissaris Sittisat Moolmanas, dokter Yutthana Ngamchad, een arts van het Nong Khai-ziekenhuis en het Chaba 191-reddingsteam werden ter plaatse opgeroepen. Khun Aphitsak, een inwoner van het district Phở Chai, werd dood aangetroffen met in zijn linkerhand een draadtang met daartussen de elektriciteitskabel.

De verbrandingsplekken waren in de palm van zijn linkerhand te zien, hij was al minstens zes uur dood toen de autoriteiten ter plaatse arriveerden, zo las uw nieuwsbeer in Sanook News

Khun Chatipon was de eerste die het lichaam opmerkte toen hij rond 07.30 uur de waterpomp controleerde. De 45-jarige legde uit dat de pomp normaal gesproken water uit een dorpsvijver naar een watertoren brengt.

Rond middernacht regende het echter, wat leidde tot een stroomstoring. Bij onderzoek vond hij een stapel elektrische draden en het lichaam van Aphitsak, een bekende drugsgebruiker in de gemeenschap.

De jongeman woonde bij zijn vader en er wordt aangenomen dat hij probeerde de stroomkabels te stelen om ze te verkopen. Zijn familie was geschokt door zijn dood en is van plan een begrafenis voor hem te organiseren.

Olleke Bolleke in Noordoost-Thailand 
Bron: Sanook News

Eén gedachte over “Een schokkende einde voor een 21-jarige kabeldief in Noordoost-Thailand ”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!