Een laffe aanval op een controlepost in Zuid Thailand, laat 4 gewonden achter, inclusief een jong meisje!

NARATHIWAT:- Een defensievrijwilliger en drie burgers, waaronder een jong kind, raakten gisteravond gewond toen schutters het vuur openden en een bom in een controlepost in het district Sungai Padi gooide.

De aanval vond plaats rond 19.30 uur op Jarusathian Road in Tambon Paluru, zo verklaarde kapitein Theerapong Phimpha, plv. hoofdrechercheur op het politiebureau van Sungai Padi.

De aanvallers loste eerst veel schoten op de wegcontrolepost en gooiden vervolgens een granaat naar binnen, daarbij raakte vier mensen raakten gewond, onder wie een eenjarig meisje.

De gewonden waren defensievrijwilliger Manawee Kotae, 37, en drie lokale bewoners Chalermphol Phuenpa en Phattrawadee Phromchuen, 37, en haar jonge dochter Varida.

De politie heeft zuidelijke opstandelingen beschuldigd van deze laffe daad. 

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel dat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft. We moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik, mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: Abdullah Benjakat 
Vertaling:  Olleke Bolleke in Zuid Thailand 
Bron: Bangkok Post

Eén gedachte over “Een laffe aanval op een controlepost in Zuid Thailand, laat 4 gewonden achter, inclusief een jong meisje!”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!