Een groep expats en Thais delen elke dag op Beach Road van Pattaya maaltijden uit om mensen in nood tijdens de Covid19 crisis te helpen

~STADSNIEUWS~

PATTAYA:- Sinds 15 maart verdeelt een team onder leiding van Mr. Olivier Gachoud maaltijden op de beach road voor het politiebureau ter hoogte van Soi 9 maaltijden uit. Deze actie zou oorspronkelijk op 30 april eindigen maar doordat de derde Covid19 golf in Chonburi zich liet gelden en de bedrijven weer gaan sluiten, heeft de groep van Mr. Olivier Gachoud besloten om door te gaan.

Tot op heden is de situatie eigelijk meer zorgwekkend, zo meent Olivier, daarom heeft hij na overleg met zijn team bestaande uit farangs en Thais besloten om de distributie van maaltijden voort te zetten met altijd hetzelfde doel, namelijk een dagelijkse maaltijd om 8 uur ’s ochtends en nog steeds op de beach road van Pattaya. Deze actie zal de hele maand mei doorgaan.

Noot van Olleke Bolleke in Thailand : we horen graag of U of uw groep zich inzet om de lokale gemeenschap in deze moeilijke tijden te helpen. Stuur mij uw informatie over de door u georganiseerde liefdadigheidsactiviteiten, uw nieuwsbeer zou graag graag uitgebreid aandacht aan willen schenken.

Voorts is uw nieuwsbeer blij dat het de expats in Pattaya aan het hart gaat dat de bewoners van Pattaya zo gebukt gaan onder de ellende tijdens deze moeilijke tijden.

Olleke Bolleke in Pattaya

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!