Een geïrriteerde Thaise man neemt in Oost-Thailand wraak en schiet vier naar het hiernamaals

CHANTHABURI:-  Een geïrriteerde Thaise man ging gisteren onwijs gruwelijk tekeer in de stad Chantaburi in Oost-Thailand. Zelfs voor een land dat gewend was aan gewelddadige, wraakgerelateerde misdaden, was deze horror-story, welke zich gisteren voordeed, voor Thailand zeer exceptioneel.

Aan het einde van zijn moordpartij waren vier mensen – twee vrouwen en twee mannen, gereed om naar de tempel gebracht te worden.

De moordenaar, Khun Prasit genoemd, toonde totaal géén berouw, naar verluidt zou hij zelfs gezegd hebben, dat ze allemaal gekregen hadden wat ze verdienden, zo meldde het Thaise 77kaoded.

De eerste stop voor de schutter was op de drukke Tamoon-markt op de Sa Kaeo Road, waar hij zijn voormalige 49-jarige vrouw Wanphen, in het hoofd schoot. Er waren veel vele lokale mensen, die diep geschokt dit gruwelijke tafereel van nabij meemaakte.

Even later schoot hij de 25-jarige dochter van Wanphen, Khun Oraya, in een Toyota Fortuner van zijn ex-vrouw dood, hij stapte in de auto en reed met Khun Oraya dood naast hem weg.

De volgende stop was op een terrein naast de tempel van Wat Tham Sarika waar hij de 44-jarige Khun Theerachat van de wereld schoot. Khun Theerachat had 40.000 baht van Prasit geleend en had hem niet terugbetaald.

Khun Prasit stapte weer in de Toyota Fortuner en reed naar Ban Khao Phlu Thong, waar de 48-jarige Bunruam om het leven bracht, Khun Bunruam zou Prasit een defect wapen verkocht hebben

Ten slotte ging hij naar een bar in het subdistrict Nong Makha waar hij zich helemaal bezatte met sterke drank. Al snel was de de districtspolitie van Soi Dao bij de bar gearriveerd maar dorsten niet naar binnen, omdat hij gewapend was. Tenslotte haalde zijn dochter haalde hem over om zich over te geven.

De hoofdcommandant van de provincie Chanthaburi, majoor generaal Naradech Klomthuksing heeft de leiding in deze nare moordpartij 

 Een video van 1,38 minuten die op YouTube werd geplaatst, liet zien hoe de misdaad zich ontvouwde en tenslotte liet de verdachte zien hoe de verdachte op een bank zat terwijl agenten toekeken.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: Matichon 
Content: Olleke Bolleke in Bangkok
Bron: Matichon.co.th

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Leave the field below empty!