Eén dode, en nog één visser vermist nadat de zware storm een inktvisvissersboot bij Rayong liet kapseizen

~REGIONIEUWS~

RAYONG:- De vroege ochtendstorm van gisteren heeft een lokale vissersboot voor de kust van Rayong doen zinken. Een bemanningslid van een boot werd later dood aangetroffen, één werd gered en een ander wordt nog steeds vermist in zee.

Het Rayong Port Security Control Center (PSCC) werd op de hoogte gebracht dmv een noodoproep vanaf de vissersboot die was gekapseisd, waarbij drie bemanningsleden ten oosten van Samet Island ontbraken.

De boot was drie dagen geleden van een pier vertrokken om op zee naar inktvis te vissen. De vissersboot kwam in zwaar weer terecht, welke door de sterke storm werden veroorzaakt. De storm veroorzaakte in de gehele provincie aanzienlijke materiële schade.

Andere lokale vissersboten in de buurt reageerden op de noodoproep en wisten de 29-jarige booteigenaar, khun Wasin Jaroenpanit te redden, de man hing aan het wrak van zijn boot. Twee andere bemanningsleden van de boot bleven vermist en de zoektocht werd geïntensiveerd.

Vanmorgen werd het lichaam van meneer Sutha (geen achternaam gegeven), 21, gevonden terwijl een derde bemanningslid nog steeds vermist is.  De zoektocht naar het laatste vermiste bemanningslid is nog in volle gang.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft. We moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik, mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: Pattaya News
Content: Olleke Bolleke in Oost Thailand
Bron: Pattaya News

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!