Een dode en meerdere gewonden na gewelddadige vechtpartij bij de Tree Town Markt in Soi Buakhao in Pattaya

PATTAYA:- Bij vechtpartij gisteravond bij de Tree Town Market in Soi Buakhao zijn gisteravond twee mannen gewond geraakt en een derde is vanmorgen overleden.

Het incident vond rond 22.00 uur plaats bij de Tree Town-markt, de politie arriveerde snel te plaatse met in hun gevolg reddingswerkers van Sawang Boriboon en troffen de 54-jarige Narawit Pongsungnoen ernstig gewond op de grond aan en hevig bloedend door steekwonden van een scherp voorwerp.  Sommige getuigen beschreven het wapen dat werd gebruikt als een lang mes of een machete hoewel het exacte steekwapen niet onmiddellijk vastgesteld kon worden.

Khun Narawit werd met spoed naar een plaatselijk ziekenhuis gebracht nadat op de plaats van het incident eerste hulp was gebruikt, maar werd bij aankomst door medisch personeel en reddingswerkers van Sawang Boriboon dood verklaard.

Volgens een Covid19 testteam, wiens namen door de politie werden achtergehouden vanwege de aard van hun werk, waren verschillende leden getuige geweest van het hele incident, aangezien het bijna direct voor hun teststation plaatsvond.  Het team was aanwezig met gratis PCR  testen voor klanten en personeel van nabijgelegen restaurants die alcohol verkopen.  Dit komt voort uit een recent bevel van de gouverneur van Chonburi, zoals hier te zien, dat we gisteren behandelden.

Het Covid19 testteam vertelde tegen luitenant-kolonel Krikrit dat het incident het gevolg was van een groep van verschillende mannen, maar liefst zeven, die hevig ruzie hadden, dat escaleerde in een fysieke vechtpartij direct voor tientallen geschokte toeristen en bezoekers van nabijgelegen locaties.

Het slachtoffer, khun Narawit, raakte gewond bij de oorspronkelijke vechtpartij en probeerde te vluchten, maar volgens de getuigen van het testteam viel hij in de buurt van hun hokje en werd hij brutaal aangevallen door verschillende mannen terwijl hij op de grond lag.  De aanval omvatte naar verluidt het schoppen van het slachtoffer in het gezicht, hem stampen en hem met een scherp mes in de borst steken.

Na het incident vluchtten de andere betrokken mannen, die volgens de getuigen van Thaise nationaliteit waren, van het toneel.  Getuigen van het Covid19 testteam verklaarden aan luitenant-kolonel Krikrit dat ten minste twee van de andere betrokken mannen ook verwondingen leken te hebben opgelopen.

Luitenant-kolonel Krikrit verklaarde dat zijn team het motief achter de vechtpartij aan het onderzoeken is, en merkte op dat op basis van vroege informatie verzameld door de politie van Pattaya bleek dat de groep mannen specifiek had afgesproken om elkaar te ontmoeten om een ​​mogelijk zakelijk geschil te bespreken voorafgaand aan de fysieke confrontatie en escalatie.

De CCTV beelden zullen van zowel in het gebied van het incident als op de ontsnappingsroute van de andere betrokken mannen worden bekeken, terwijl de politie van Pattaya werkt om de verdachten die betrokken zijn bij de vechtpartij vast te leggen.

Luitenant-kolonel Krikrit verklaarde dat het incident het imago van Pattaya als veilige bestemming voor gezinstoerisme schaadde en een topprioriteit was voor de politie om de situatie op te lossen.

Uw nieuwsbeer Olleke Bolleke in Thailand zal meer updates gaan geven zodra deze door de politie van Pattaya worden vrijgegeven aangezien het politioneel onderzoek nog gaande is.

We moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik.

Informatie en bron
Illustraties: Photosstock 
Content: Olleke Bolleke in Oost Thailand
Bron: Div. Thaise kranten

Eén gedachte over “Een dode en meerdere gewonden na gewelddadige vechtpartij bij de Tree Town Markt in Soi Buakhao in Pattaya”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!